Cookies
  
Initiativtager Kenneth Nielsen er allerede godt i gang med den nye sæson.
Parabadminton
Klub: Badminton Lolland-Falster
Publiceret af: Badminton Lolland Falster
Dato: 10-09-2012 15:15:16
Kategori: Generelt
     

Badminton for alle i ØEBK


Ønslev-Eskilstrup badmintonklub starter et nyt koncept op, ”badminton for alle” onsdag aften kl. 20-21, hvor også spillere med fysisk handicap er meget velkomne.

Kan man sidde i en kørestol og spille badminton? Ja, du skal bare have en ketsjer, en fjerbold og nogle at spille med. Det samme gælder i øvrigt, hvis man fx kun har en halv arm eller bruger benprotese.

Sådan udtaler Kenneth Nielsen, som er kørestolsbruger og badmintonspiller i Ønslev Eskilstrup Badmintonklub.

Navnet ”badminton for alle” siger næsten sig selv, det er for alle, som kunne tænke sig at spille badminton.
 
I slutningen af sidste sæsonen forelagde Kenneth ideen ”badminton for alle” for bestyrelsen i ØEBK og den fik straks stor opbakning fra klubben.

Det nye initiativ er også blevet modtaget med stor glæde af Badminton Danmark og Dansk Handicap Idræts-Forbund. Også Danmarks Idræts Forbund (DIF) har i øjeblikket særlig fokus på spillere med fysisk handicap, og ØEBK vil være blandt de første klubber i Danmark, som tilbyder træning for denne målgruppe.

Kenneth udtaler, at Eskilstrup hallen er venlig for kørestolsbrugere, så man hurtigt og nemt kan komme ind i hallen.

Samtidig er det vigtigt at fortælle, at det nye koncept henvender til alle som er friske på og har interesse i at spille badminton.

Det som der er fokus på er socialt samvær og at få spillet en masse badminton, så alle er velkommen onsdag aften, og både Kenneth og bestyrelsen i ØEBK håber, at mange vil dukke op til træningstart, onsdag d. 5. september kl. 20 i Eskilstrup hal 2.

Man har mulighed for at låne ketsjere og de første gange er det gratis at deltage.

Onsdag aften på samme tidspunkt spiller ØEBK´s 1-hold deres første turneringskamp i Sjællandserien hjemme mod Herlufsholm.

For yderligere oplysninger kan du kontakte Peter Stryg på pstryg@yahoo.dk eller på tlf. 23 80 29 69 samt Kenneth Nielsen på kenneth.larsen.darmer@gmail.com eller på tlf. 50 20 15 75. 

 

Rosengården 62,
4990 Sakskøbing

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011